Bestuur één van de vier elementen..
 
IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Personages.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ty Lee
Admin
avatar

Aantal berichten : 27
Registratiedatum : 01-10-09

Profiel
Stam: Vuurnatie
Partner: Nope.
Leeftijd: 16.

BerichtOnderwerp: Personages.   vr okt 02, 2009 4:53 am

Het is NIET de bedoeling dat iedereen meteen de personages van de tv-serie de 'avatar' gaat spelen. Als iedereen het meteen zal spelen zijn al de personages al meteen weg en kunnen ze inactief worden.

Als je een van de personages wilt spelen Pb dan een van de moderators of de admin Wink
De personages:Aang
Aang is de honderd jaar lang verdwenen Avatar. Voor zijn verdwijning woonde hij in de Zuidelijke Luchttempel, waar hij wegliep voor de invasie van de Vuurnatie. Aang is fysiek 112 jaar oud, maar zijn lichaam en ziel zijn geconserveerd door het ijs en mentaal is hij dus nog de twaalfjarige die gevangen kwam te zitten in het ijs. Aang is opgevoed door monniken en opgeleid tot luchtmeester, toen hij twaalf werd en er een aanval dreigde van de Vuurnatie werd Aang verteld dat hij de avatar is en dat hij dus een zware taak te vervullen had. Bang om gescheiden te worden van zijn vriend en mentor monnik Gyatso, besloot hij om te vluchten uit de Zuidelijke Luchttempel, net voordat de Vuurnatie aanviel. Hierdoor is Aang de enige bekende luchtmeester. De dag dat Aang werd bevrijd uit het ijs, was ook de dag dat hij Katara en Sokka ontmoette, zij vergezellen hem op zijn toch om de wereld te redden. Maar voordat Aang de wereld kan redden moet hij eerst alle elementen leren sturen, gedurende de serie krijgt Aang hulp van een drietal meesters; Katara helpt hem te leren watersturen, Toph helpt hem bij het aardesturen en Zuko zal hem uiteindelijk leren vuursturen. Aang is heimelijk verliefd op Katara maar weet dit moeilijk te uiten, zichzelf in vreemde bochten wringend weet hij uiteindelijk de moed te verzamelen haar te verwittigen van zijn gevoelens.

Katara
Katara is de jongere zuster van Sokka, zij woont in de Zuidelijke Waterstam op de Zuidpool. Samen met haar grootmoeder Gran-Gran tracht ze het leven in de stam in goede banen te leiden. Haar moeder is gedood tijdens een aanval van de vuurnatie en haar vader is vertrokken naar het Aarderijk om daar te vechten tegen de Vuurnatie. Katara vindt samen met Sokka, Aang en bevrijden hem uit het ijs. Wanneer zij er achter komen dat Aang de avatar is, vergezellen zij hem op zijn tocht. Katara is intelligent, vriendelijk en behulpzaam, soms ook zeer moederlijk, daar zij de moederrol van haar moeder heeft overgenomen en zorg droeg over de kinderen in de stam. Katara is een zeer sterk watermeester. Ze kan water sturen, maar ook water aan bomen en planten onttrekken. Zij bezit eveneens helende krachten zoals meerdere watermeesters. Ze is ook in staat het menselijke lichaam te sturen door de aders in spieren. Enkel Katara en Hama (aflevering 'de poppenspeler') zijn in staat deze techniek te gebruiken, ook wel bloedsturing genoemd. Oorspronkelijk was deze techniek alleen mogelijk bij volle maan, wanneer het watersturing het best werkt, maar later gebruikt Katara deze techniek overdag, om de moordenaar van haar moeder te vinden.
Sokka
Sokka is de zestienjarige broer van Katara en de laatste krijger van de Zuidelijke Waterstam. Hij is in tegenstelling tot zijn zuster, geen stuurder en vertrouwt dan ook volledig op zijn intellect en vindingrijkheid. Sokka is de clown van de groep, hij zorgt voor de vrolijke noot in de serie met zijn bizarre gevoel voor humor en sarcastische replieken. Naast zijn jolige persoonlijkheid, is hij ook heel ernstig, hij koestert een zware wrok voor de Vuurnatie die mede verantwoordelijk zijn voor de dood van zijn moeder. Zijn vader is met andere waterstamkrijgers vertrokken om te vechten aan het front tegen de Vuurnatie. Sokka is goedhartig maar niet bepaald een meesterlijk zwaardkunstenaar, echter hij krijgt les van een meester zwaardvechter die hem leert het zwaard te hanteren. Naar mate de serie vordert wordt Sokka steeds meer een kundig krijger en zwaardvechter. Hij is, wederzijds, verliefd op Suki, het hoofd van de Kyoshi-krijgers.

Zuko
Prins Zuko, zoon van vuurheer Ozai is verbannen door zijn vader nadat hij hem heeft publiekelijk heeft beschaamd. De verbannen prins heeft één doel, de avatar vinden en uitleveren aan zijn vader opdat zijn eer weer hersteld zal worden. Zuko reist over de wereld samen met zijn oom Iroh. Zuko heeft alles over voor het herstellen van zijn eer en toont daarmee doorzettingsvermogen en wilskracht. In het begin van de serie is Zuko nog erg vastberaden om zijn eer te herwinnen, maar gaandeweg de serie begint hij te twijfelen aan zichzelf en de Vuurnatie, hij ervaart een sterk gevoel van ambivalentie. Volgens Iroh komt dit omdat hij afstamt van zowel vuurheer Sozin als avatar Roku. Iroh roept hem op in het reine te komen met zichzelf en na te denken over zijn bestemming. Later in de serie keert Zuko zich tegen zijn vader en de Vuurnatie; hij benadert Aang en zijn vrienden die aanvankelijk nogal sceptisch staan tegenover zijn transformatie maar hem later accepteren als een lid van de groep. Zuko wordt Aangs persoonlijke meester en leert hem vuursturen.

Toph
Toph Beifong is een blinde, zeer krachtig aardemeester. Haar ouders zijn hiervan niet op de hoogte zij beschouwen haar als zwak en weerloos gezien haar visuele handicap. Heimelijk vecht zij met de sterkste aardemeesters in toernooien voor geldelijk gewin. Ook al is Toph blind, haar andere zintuigen zijn bijzonder goed ontwikkeld, zij voelt trillingen in de grond met behulp van haar voeten, zo kan zij zich oriënteren en haar vijand lokaliseren, om die reden loopt zij ook altijd blootvoets. Zij heeft leren sturen van de aardmollen, de eerste aardemeesters. Toph is naast koning Bumi de enige die metaal kan sturen.

Iroh
Iroh, de oudere broer van vuurheer Ozai en de oom van Prins Zuko, is een zeer krachtig vuurmeester, bijgenaamd: 'Draak van het Westen'. In het verleden was hij een legendarisch generaal van de Vuurnatie; maar hij faalde bij de belegering van Ba Sing Se. In tegenstelling tot zijn broer vuurheer Ozai heeft Iroh een goede inborst, drinkt graag thee, speelt graag Pai Sho en heeft het beste voor met zijn neef Zuko. Iroh is lid van de orde van de witte lotus.

Azula
Azula is de zuster van Prins Zuko, zij is een zeer sterk vuurmeester en kan naast gewoon vuursturen ook bliksem sturen. Azula is intelligent, gewiekst en opportunistisch. Haar drijfveren zijn macht en eer, gevoed door machtswellust en een electracomplex. Azula lijkt emotioneel beschadigd te zijn in haar jeugd, mede door de overtuiging dat haar moeder meer gaf om Zuko, haar broer, dan om haarzelf. Hierdoor lijkt zij niet empathisch te zijn, niet in staat zijnde tot een volwassen relatie met anderen, doch Azula verlangt ook naar affectie dat wordt duidelijk in de serie wanneer zij gevoelens van jaloezie koestert jegens Ty lee, daar zij meer succes heeft in de liefde. Azula maakt samen met Mai en Ty Lee jacht op de avatar, maar in aflevering de Kokende Rots keren de twee zich tegen Azula. Haar naam is afgeleid van haar grootvader, vuurheer Azulon.

Appa
Appa is Aangs dierlijke gids, net als de draak voor Avatar Roku. Het is een tien ton wegende vliegende bizon met vijf magen. Appa is behalve een dierlijke gids ook een uitstekend lastdier waarmee Aang en zijn vrienden over de hele wereld reizen. Appa is net als Momo een intelligent en vriendelijk dier dat meer dan eens de hoofdpersonen uit een benarde situatie redt. Zijn grote angsten zijn vuur en ondergronds gaan. Zijn lievelingskost zijn maanperen.

Momo
Momo is een vliegende lemuur die Aang in het eerste seizoen vond in de Zuidelijke Luchttempel en daarna bleef hij bij hem. Hij heeft zijn naam te danken aan de perzik die hij van Sokka stal (Momo betekent Perzik in het Japans). Momo is een intelligent, snel en behendig dier, diverse malen helpt hij Aang en zijn vrienden wanneer ze in een benarde situatie verkeren.

Ozai
Vuurheer Ozai, is de jongere broer van Iroh en de vader van Zuko. Ozai is net als zijn vader en grootvader, respectievelijk Azulon en Sozin, een machtswellusteling. Daar waar vuurheer Sozin trachtte de wereld te veroveren met behulp van Sozins komeet, zo wil Ozai het werk van Sozin en zijn vader Azulon afmaken nu de komeet van Sozin opnieuw over komt vliegen. Ozai is een zeer krachtig meester, hij kan naast vuursturen ook bliksemsturen. Ozai zal alles doen om de wereld in handen te krijgen en schuwt geen middel om zijn doel te bereiken. Azula is zijn lievelingskind en zijn trots, hij is blij dat zij is geboren, hij vindt dat Zuko blij mag zijn dat hij is geboren. Wanneer Zuko zijn vader publiekelijk tegenspreekt, voelt Ozai zich beschaamd en daagt zijn eigen zoon uit voor een 'Agni Kai' een duel tussen vuurmeesters. Zuko weigert echter zijn eigen vader te bevechten, wat Ozai ziet als een lafhartige en eerloze daad. Hij verminkt Zuko's gezicht waardoor hij een groot litteken heeft rond zijn linkeroog, hierna verbant Ozai zijn eigen zoon, met de opdracht niet meer terug te keren naar de Vuurnatie alvorens de avatar te hebben gevonden; pas dan zal zijn eer worden hersteld en is hij weer welkom in de Vuurnatie.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://avater.actieforum.com
 
Personages.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Avatar :: Algemeen :: Informatie :: Mededelingen-
Ga naar: